Stil 95

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
94,9 m2
Boarea bottenvåning:
81,3 m2
Lägg till i min lista
 

Stil 95

Stil 95 är ett H-format hus med tydlig uppdelning mellan vila och samvaro. I den aktiva delen av huset finns ett kök i vinkel tillsammans med matplats. Precis intill men ändå något avskilt ligger storstugan med stora fönster och ryggåstak som ger extra rymd.

Sovrumsdelen har tre sovrum, varav det stora har gott om möjlighetet till förvaring. Härifrån finns även en dörr till uteplatsen, precis som från storstugan.

 

Översikt

Stil 95

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 94,9 m2
Boarea bottenvåning: 81,3 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.