Tomter

Här hittar ni lediga tomter som vi kan vi erbjuda er just nu. Vi har både egna tomter och tomter som vi förmedlar. Sidan uppdateras med jämna mellanrum så ge inte upp om du inte hittade din drömtomt den här gången, den kan dyka upp när som helst.

KÖPA TOMT

Söker ni en tomt för att bygga hus? Vi har alltid attraktiva tomter till salu. Filtrera på område för att hitta just er drömtomt. Hittar ni ingen tomt till salu där ni vill bygga kan ni alltid skicka en förfrågan till vår säljrepresentant i området för tips och information om kommande tomter till salu.

Tips för att hitta tomt till salu

Köp tomt från oss

Kontakta våra lokala säljrepresentanter. Vi förmedlar både egna tomter och tomtområden. Via ett kontor nära er kanske ni kan hitta drömtomten att bygga hus på.

Via mäklare och annonssajter

Tomter förmedlas på samma sätt som villor, fritidshus och bostadsrätter. Bevaka tomter till salu i det område du vill bygga för att bilda dig en uppfattning om både pris och tillgång.

Via kommunens tomtkö

Kommunerna runt om i landet har lite olika kösystem för att köpa kommunala tomter. Kontakta kommunen där ni ska bygga hus för mer information.

Köp tomt av privatperson

Frågan är fri. Har ni hittat er drömplats att bygga hus på? Kontakta markägaren och fråga om ni kan få stycka av en tomt och köpa den.

Köp en redan bebyggd tomt

Köp en tomt med befintlig byggnad som ni sedan river för att bygga nytt hus i stället. I många fall blir detta ett lite dyrare alternativ eftersom man betalar för tomten, den befintliga byggnaden och sedan tillkommer kostnader för rivningsarbete och rivningslov..

Sök tomt online

Sök online efter tomt till salu. Många sajter har samlat tomter och ofta finns möjlighet att göra en intresseanmälan på nyhetsbrev eller liknande. Tips på sajter som förmedlar tomter är: Blocket Bostad, Hemnet och Booli.

Sälja mark?

Har du mark du vill sälja eller funderar på att bygga på? Vi är alltid intresserade av nya vackra tomter att bygga våra hus på.

Kontakta vår projektutvecklare Jonas Serrestam för mer information eller för att boka ett förutsättningslöst möte.

sälja tomt mark VästkustStugan
beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.