fritidshus under 50 kvadratmeter

Idyllen 49

Litet praktiskt fritidshus

Idyllen 49 har allt som ett fritidshus behöver och kvadratmeterna är väl utnyttjade. Från entrén möts man av WC:et och de två sovrummen, hallen leder sedan in till de gemensamma ytorna med kök och vardagsrum.

Köket är praktiskt planerat i vinkel och fönstren på gaveln ger gott om ljusinsläpp och med en tillbyggd terrass får man så gott som ett extra rum att nyttja under sommarmånaderna.

Gillar du planlösningen i Idyllen 49 men behöver fler sovrum? Titta på fritidshusmodellen Idyllen 63 så finner du vad du söker. Idyllen 63.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

41,7 m²

Antal rum

3 rum och kök

Visa mer

Byggyta

49,0 m²

Byggnadshöjd

3,112 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

4,241 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.