Fritidshus vinkelhus VästkustStugan

Ängen 133A

Vinkelhus perfekt för väderskyddad uteplats

Det här vinkelhuset med fyra rum och kök är både stilrent och yteffektivt. Här har vi stort kök och vardagsrum med öppen planlösning och härligt ryggåstak. Köket som är u-format har gott om arbetsytor och förvaring. Stora fönster och dörr till uteplatsen ger ljus och rymd. De båda barnrummen eller sovrum och hemmakontor är placerade i husets vinkel.

Badrum och tvättstuga ligger i anslutning till entrén och det finns möjlighet till groventré via tvättstugan. Klädkammaren i badrummet kan lätt byggas om till bastu för den som önskar eller om man vill ha större badrum så tar man bort klädkammaren. Det stora sovrummet med walk in closet och egen utgång till uteplatsen är praktiskt placerat avskilt i husets ena ände.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

119,7 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

133,8 m²

Byggnadshöjd

2,996 m

Taklutning

35°

Nockhöjd

5,173 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Bygg online

Experimentera med de vanligaste valen beträffande husets färg, stil och materialval.

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.