Strand 118

Modernt och ännu rymligare

Stand 118 är en uppgradering av Strand 101, med ett påkopplat allrum som sätter extra guldkant på tillvaron. Allrummet har stora glaspartier, en skjutdörr in till huset och lyftskjutsparti ut till naturen. Här kan du njuta av ett härligt rum året runt. Skyddad från regn och rusk vid dåligt väder men kan enkelt öppnas upp när solen tittar fram och värmen kommer smygandes.

Vardagsrummet och köket ligger på ena sidan av huset, medan sovrummen ligger på den andra sidan. De två sovrummen är lika stora och har helglasade fönsterdörrar som vetter ut mot det gröna.

I vardagsrum och kök är det snedtak och de stora fönsterpartierna suddar ut gränsen mellan inne och ute vilket gör att terrassen blir en naturlig förlängning av huset och en självklar samt uppskattad sällskapsyta.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

90,7 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

118,2 m²

Öppenarea

11,3 m²

Byggnadshöjd

3,023 m

Taklutning

Nockhöjd

3,759 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.