Stil 110

Fritidshus med fyra rum och kök under 100 m²

Planlösningen i det här lilla kompakta huset ger ett mycket hemtrevligt intryck med centrerad entré och hall från vilken man når alla rum i huset. Det stora kombinerade köket har högt snedtak med två takfönster som ger en häftig ljuseffekt. Tillsammans med stora fönster och helglasade dubbeldörrar ut till uteplatsen får man ett stort, ljust och modernt rum.

I stil 110 har vi ritat in föräldrasovrummet och ett mindre sovrum på ena sidan av huset medan det tredje sovrummet ligger avskilt från de andra på den andra sidan. Perfekt för tonåringen eller som hemmakontor.

Huset har badrum och ett litet WC samt tvättstuga med möjlighet att sätta in en dörr för groventré.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

99,4 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

110,5 m²

Byggnadshöjd

3,112 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

4,750 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.