Projekt

Nyproduktion bostads- och hyresrätter

VästkustStugan är en hustillverkare och husleverantör som inte bara bygger villor och fritidshus utan även andra typer av bostäder. Vi bygger radhus, parhus, punkthus och ännu större byggnationer.

Vissa av projekten som visas här har byggts som bostadsrätter i egen regi. Andra har vi varit delaktiga som husleverantörer och levererat allt material.

Sälja mark?

Har du mark du vill sälja eller funderar på att bygga på? Vi är alltid intresserade av nya vackra tomter att bygga våra hus på.

Kontakta vår projektutvecklare Jonas Serrestam för mer information eller för att boka ett förutsättningslöst möte.

sälja tomt mark VästkustStugan

Ett urval av våra projekt

 • Brf Södra Jägartorpet, Karlstad

  Brf Södra Jägartorpet, Karlstad

  Västkuststugan och Nybyggarna har byggt tre tvåvåningshus med sex lägenheter i varje. Alla med egen ingång och parkeringsplats. Storlekarna varierar mellan 61m2 och 75 m2. Lägenheterna på bottenvåning har terrass och de på övervåningen har stor balkong.

  Läs mer

 • Träslövs Terrass Varberg

  Träslövs Terrass Varberg

  Träslövs Terrass omfattas av en fastighet med tre huskroppar med vardera fem våningar inklusive källare. Två av husen sitter ihop med loftgångar. Taken är försedda med solceller. Fastigheten gränsar till ett skogsområde och ligger två kilometer utanför centrala Varberg med närhet till såväl centrum och havet.

  Läs mer

 • Kvarteret hjulet, Falkenberg

  Kvarteret hjulet, Falkenberg

  Kvarteret Hjulet är en satsning som ska komma att utveckla centrum med bostäder, utbyggd galleria och parkeringsplatser. Vi skapar därmed ett kvarter som ska bidra till ökad attraktivitet och liv i centrum. Helt enkelt ge Falkenberg ett nytt spännande första intryck.

  Läs mer

 • Fiskebäck Sjöstad, Habo

  Fiskebäck Sjöstad, Habo

  I samarbete med Mjöbäcks Entreprenad och Chilid Group har vi byggt dessa radhuslängor med 42 lägenheter med fantastisk utsikt över Vätterns västra strand.

  Läs mer

 • Nacka port

  Nacka port

  Målsättningen att uppföra Stockholms högsta bostadshus. Tillsammans ska vi bygga Nacka Port som ska bli den nya entrén till Nacka stad.

  Läs mer

 • Kv. Folkparken, Växjö

  Kv. Folkparken, Växjö

  Folkets park får nytt liv i och med byggnationen av 230 nya bostäder i varierande storlekar. Byggherre var VästkustStugan, entreprenör PEAB och arkitekt är Arkitektbolaget.

  Läs mer