ladhus falurött

Ängen 89

Ladhus med smart planlösning

Det här ladhuset är kompakt med plats för tre sovrum, kombinerat kök och vardagsrum samt badrum/tvättstuga på bara knappt 80 m². Om man bygger fritidshuset för permanentboende får man verkligen compact living med stil. Två mindre sovrum och ett stort sovrum når man från den lilla hemtrevliga hallen och entrén. Även badrummet har ingång via hallen. Hallen mynnar ut i det stora kombinerade köket och vardagsrummet med ryggåstak och fönster utmed hela kortsidan. Här är också utgången till uteplatsen placerad vilket ytterligare förstärker känslan av yta och rymd när man kan ha dörren helt öppen.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

79,2 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

89,1 m²

Byggnadshöjd

3,013 m

Taklutning

35°

Nockhöjd

5,505 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Bygg online

Experimentera med de vanligaste valen beträffande husets färg, stil och materialval.

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.