Stil 123

Flexibelt hus med fem rum och kök

Stil 123 är fritidshuset för den lite större familjen eller för dem som har behov av två tv-rum eller kanske ett hemmakontor. Vi har ritat in ett stort sovrum, två mindre sovrum och ett allrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum om man sätter in en dörr till och en eller flera garderober.

Köket har vi placerat i vinkel med en skiljevägg till vardagsrummet där det finns plats för både kyl och frys om man inte vill ha en kombinerad variant. Stora fönster och en helglasad dörr till uteplatsen ger fantastiskt ljus och rymd till vardagsrummet. Huset har utrustats med en rymlig hall med bra förvaring, ett badrum och tvättstuga vägg i vägg samt en liten WC.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

111,8 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

123,4 m²

Byggnadshöjd

3,112 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

4,941 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.