Effekt 126

Fritidshus med öppen planritning och stora sovrum

Det här huset har en smart och yteffektiv planritning som ger tre stora rum, väl tilltaget öppet kök/vardagsrum, badrum, tvättstuga och WC. Allt detta på bara 106,3 m².

Det finns bra med arbetsytor i det stora vinkelköket och det finns även plats för separat kyl och frys. De stora fönsterna ger en ljus och härlig matplats.
I vardagsrummet är det ryggåstak och de stora fönstren som går upp i nock bidrar till den rymliga känslan. En både vacker och praktisk detalj är den takförsedda uteplatsen på kortsidan som ger skydd från både regn och sol.

De tre sovrummen är placerade på rad med det stora sovrummet i ena hörnet av huset med den lilla toaletten i anslutning. De andra två sovrummen är placerade med en liten hall och badrummet emellan.

I den stora tvättstugan finns gott om utrymme för tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare och städskåp. Möjlighet finns för fler garderober om man önskar. Tvättstugan har även groventré. Perfekt när man vill slippa leriga stövlar i hallen.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

106,2 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

126,2 m²

Öppenarea

8,3 m²

Byggnadshöjd

3,112 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

4,878 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.