Effekt 88

Fritidshus med stort ljust vardagsrum

I Effekt 88 är vardagsrummet husets hjärta och en naturlig samlingsplats. I en när- och öppenhet till kök och matplats så ger det en härlig helhetskänsla. Här kan familj och vänner husera både för att laga mat, umgås och njuta. I samma del av huset finns även entré och Wc.

Två mindre sovrum ligger centralt placerade där det ena har praktisk klädkammare. I ändan av huset ligger det större sovrummet, också den med en intilliggande klädkammare.

Ett tips är att ta hjälp av oss för att låta inreda den ena av klädkamrarna till ett extra wc med ingång från det större sovrummet.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

77,9 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

88,6 m²

Byggnadshöjd

3,060 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

4,368 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.