stort fritidshus

Effekt 106

Compact living på fyra rum och kök

Effekt 106 är välplanerad med öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Vardagsrummet har ryggåstak och stora fönster hela vägen upp i nock vilket ger rymd och ljus. Det finns gott om arbetsytor och plats för separat kyl/sval och frys i vinkelköket. Perfekt om man vill anpassa fritidshuset för permanentboende.

Enligt planritningen har vi ritat in tre sovrum där två av dem har walk in closet. Huset rymmer även ett badrum med gott om plats för både tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare. Husets många vinklar utvändigt ger en livlig exteriör med bra lägen för väderskyddade uteplatser eller terrass.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

87,5 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

106,1 m²

Öppenarea

7,2 m

Byggnadshöjd

3,112 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

4,432 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.