Stil 106

Ladhus med smart planlösning

Stil 106 är ett modernt litet ladhus med fyra rum och kök. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum har ryggåstak och ljusinsläpp från båda sidorna vilket skapar en härlig atmosfär. Köket är ritat i vinkel och har bra arbetsytor. Det finns även plats att sätta in separat kyl/sval och frys utan att köket behöver ritas om.

Sovrummen är åtskilda med vardagsrum och kök emellan. De två mindre sovrummen har eget WC på ena sidan och badrummet ligger i anslutning till det stora sovrummet på den andra. I tvättstugan finns det möjlighet att sätta in en dörr så att man får en groventré.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

95,5 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

106,6 m²

Byggnadshöjd

2,976 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

4,891 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.