Bygga hus

Bygg hus med kvalitet, punktlighet och noggrannhet

Alla hus från VästkustStugan eller VästkustVillan byggs med kvalitet och omtanke i stort och smått. Punktlighet och noggrannhet är våra honnörsord och vi brinner för kundanpassade lösningar. Att bygga hus är en av de största investeringarna i livet och för oss är det viktigt att våra kunder är trygga med oss som hustillverkare och husleverantör.

Bygga hus – Tryggt och säkert

VästkustStugan AB är ett familjeägt företag med mycket bra kreditvärdighet. Vi är en av de äldsta hustillverkarna i Sverige och hos oss finns en samlad kompetens som vi mer än gärna delar med oss av till våra kunder. Vi har en väl upparbetad egenkontroll för material och leverans och vi jobbar enbart med välkända leverantörer. Byggfel-, nybyggnads- och fullvärdesförsäkring ingår. Vi har kreditintyget AAA vilket står för den bästa kreditvärdighet och stabilitet ett företag kan ha.

Bygga hus kundanpassat

Vi sätter stort värde i att kunna anpassa våra husmodeller efter era önskemål. Då vet vi att ni får ett hus att trivas i många år framöver. Hos oss är det helt enkelt ni som bestämmer var ”skåpet ska stå”.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta eller besöka oss för att får råd och tips om att bygga hus. Våra säljrepresentanter har lång erfarenhet och delar gärna med sig av allt från lagar och regler kring husbygge, till husmodeller och tillval.

Vi har vårt huvudkontor i Mjöbäck, där finns också vår största fabrik. Kom gärna och hälsa på oss och få guidad tur i vår fabrik.

kontakt västkuststugan

Bygg online

Bygga hus online med vårt bygg online-verktyg. Testa liggande panel, stående panel eller kanske om det blir fint med putsad fasad. Lek med olika val av fasadfärg, färg på fönster och dörrar eller takpannor. Invändigt kan du testa olika färger, bänkskivor och skåpsluckor i köket. Välj olika golv, kakel klinkers och dörrar. Våra hus har miljoner möjligheter och bygg online kan ge en föraning om hur just ditt nya hus ska se ut.

bygga hus kampanj

JUST NU!

VI BJUDER PÅ UTVÄNDIG MÅLNING

Just nu har vi en målningskampanj* för den som köper hus från oss som innebär att huset du väljer kommer målad från fabrik i valfri kulör med täckfärg från vår färgleverantör utan extra kostnad.

Ni får även färg för slutstrykning levererat till byggplatsen.

Mer information om att bygga hus

Bild på fritidshuskatalogen på en strand

Beställ vår nya fritidshuskatalog

Inspireras av våra fritidshusmodeller och få informationen du behöver för att komma igång med din byggnation.