Vinkelhus fritidshus med spröjs

Ängen 123

Ladhus med två vinklar

Här har vi ett T hus med mycket yteffektiv planlösning som gör att det enkelt kan byggas för permanentboende. Här har vi ritat in två av sovrummen med eget allrum och badrum, perfekt för de större barnen som vill ha lite egna ytor. Föräldrasovrummet har utgång till uteplatsen samt eget wc och walk in closet.

Köket och vardagsrummet är avgränsat med en köksö och en liten skiljevägg för att underlätta möbleringen. Köket är även ritat så att man kan sätta in separat kyl/sval och frys utan att rita om det. De stora fönstren och utgången till uteplatsen gör rummet ljust och välkomnande. Lägger man till ett ryggåstak får man ytterligare rymd och känsla. Fönstersättningen i vardagsrummet är anpassad för golvvärme.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

109,1 m²

Antal rum

5 rum och kök

Visa mer

Byggyta

133,8 m²

Byggnadshöjd

2,996 m

Taklutning

35°

Nockhöjd

5,173 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Bygg online

Experimentera med de vanligaste valen beträffande husets färg, stil och materialval.

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.