standard-tillval marbodal fagerö hav

Standard och tillval

Vad ingår när man bygger hus med VästkustStugan och VästkustVillan

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Byt ut vita hushållsmaskiner till rostfria, sätt in ett extra burspråk eller välj ett glaserat taktegel. Du väljer själv nivån. Sätt personlig prägel på ditt hus med våra utrustningsalternativ – ofta till grossistpriser! Alla varor du köper genom oss blir dessutom fraktade till byggplatsen.

Vi samarbetar bara med utvalda kvalitetleverantörer, för att kunna ge dig ett så bra hus som möjligt. Ta gärna en titt på vad våra underleverantörer har att erbjuda.

Leveransbeskrivning villor

Leveransbeskrivning fritidshus

Leveransbeskrivning garage

Standard

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalitet och design och kommer från landets ledande leverantörer. Utöver det så har vi naturligtvis ett stort urval av tillval så att ni kan sätta er personliga prägel på huset. 

marbodalkök-ekbacken

Tillval

Sätt egen prägel på huset med vårt stora urval av tillval. Vi har samlat ett stort utbud av tillval i vår leveransbeskrivning så ni enkelt kan få inspiration till ert drömhus. Vi jobbar med Sveriges ledande leverantörer vad gäller, golv, färg, kök, vitvaror etc.

Kök och klädvårdsinrede skapar ni tillsammans med våra köksritare.

Kvalitet och trygghet

Vi månar om kvalitet och omtanke ner i minsta detalj. Här ingår inte minst punktlighet. Vår erfarenhet, stabilitet och branschkunskap är er trygghet och dessutom har vi tio års produktionsgaranti.

Ni bestämmer

Ni beslutar fritt över såväl utseende och planlösning som färgsättning, interiör och genomförande.

Gör det enkelt för er

Utgå från den planlösningen i katalogen som ligger närmast era behov och börja anpassa efter era önskemål eller börja skissa på ett tomt blad.

Inga överraskningar

Med en nybyggd VästkustStuga finns det inga dolda fel och därmed inga överraskande kostnader för renovering och modernisering.

Full överblick

Oavsett om ni väljer att göra det mesta själva eller anlitar VästkustStugans montörer till att uppföra huset vill vi vara er partner hela vägen. Hos oss har ni alltid en erfaren bundsförvant.

Påverka kostnaderna

Utifrån er budget är det enkelt att påverka kostnaden för fritidshuset. Förändra huset så det passar era behov optimalt, låt oss hjälpa till eller gör det mesta själva och bygg in en god driftekonomi från start.

Energi- och klimatsmart

Alla VästkustStugor byggs med välisolerade väggar samt treglasfönster och vi strävar alltid efter att välja leverantörer ur miljömässig och ekologisk synvinkel. De större fritidshusmodellerna går även att komplettera med till exempel en värmepump för att få en än mer energismart lösning.