Harmoni 73

Klassiskt litet fritidshus

Harmoni 73 är ett klassiskt fritidshus som vi byggt många utav genom åren. Här har vi placerat det stora sovrummet tillsammans med WC:et avskilt från övriga huset med utgång till egen uteplats för att möta morgonsolen på bästa sätt. De två mindre sovrummen ligger intill vardagsrummet med öppen planlösning till det praktiska vinkelköket med perfekt matplats.

Den takförsedda uteplatsen blir som en förlängning av vardagsrummet när man öppnar dörren. Uteplatsen kan även glasas in för att få ytterligare utrymme.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

54,4 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

73,2 m²

Öppenarea

9,7 m²

Byggnadshöjd

3,115 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

4,241 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.