bygga hus pris

Bygga hus – Pris

Vad kostar det att bygga hus?

Vi är en i stort sett en rikstäckande husleverantör men svaret på vad det kostar att bygga hus är alltid lokal. Det är en komplex fråga och för att kunna ge svar i varje enskilt fall krävs därför kunskap om de lokala förutsättningarna. Dessutom har varje kund och tomt sina egna förutsättningar, önskemål och krav att ta hänsyn till.

Den absolut största kunskapen om svaret finns alltid hos våra lokala säljrepresentanter.

Snabboffert

Ange byggkommun och vilken husmodell ni är nyfikna på så återkommer vi med offert inom kort.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

E-post(Obligatoriskt)
Ange postnumret där ni ska bygga

Ekonomi

Att bygga hus är för många den största investeringen i livet. En investering som också innebär att du kan börja leva direkt i ditt nya hem utan att fundera på kostnader för underhåll och renoveringar. Och det behöver inte bli så dyrt som många tror.

För att bäst avgöra hur stor er budget är och därmed vilket hus ni har råd med bör ni prata med en privatrådgivare på er bank. De hjälper er att upprätta en månadsbudget som ligger till grund för hur mycket ni får låna.

När ni sedan bestämt er för ett hus gör vi en Den berättar vad den totala kostnaden blir för husbygget och boendekostnadskalkylen, som banken gör, vad månadskostnaden kommer att landa på inklusive el, vatten, ränta och amortering.

Kalkylerna är underlag för er ansökan om lån. Ta gärna in offert från flera bolåneinstitut för att generera ett så fördelaktigt lån som möjligt.

Påverka kostnaderna

Utifrån er budget är det enkelt att påverka kostnaden för huset. Förändra huset så att det passar era behov optimalt, låt oss hjälpa till eller gör det mesta själva och bygg in en god driftekonomi från start.

bygga hus pris västkuststugan
bygga hus pris snabboffert västkuststugan

Prisförfrågan & snabboffert

Fyll i formuläret nedan och ange vilken eller vilka husmodeller/fritidshusmodeller ni är intresserade av så hör vi av oss inom kort.

Snabboffert

Ange byggkommun och vilken husmodell ni är nyfikna på så återkommer vi med offert inom kort.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

E-post(Obligatoriskt)
Ange postnumret där ni ska bygga
beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.