Ängen 133B

Vinkelhus med smart planlösning

Den här modellen av vinkelhus har en modern och yteffektiv planlösning. Det stora vardagsrummet med ryggåstak har stora härliga fönster och utgång till uteplatsen. Köket är placerat i ett u och har bra arbetsytor och plats för separat kyl och frys om man önskar anpassa huset för permanentboende.

De två mindre sovrummen är placerade vägg i vägg med dörrarna mitt emot varandra i husets vinkel. Badrummet som är placerat centralt i huset har en klädkammare som man lätt kan bygga om till bastu om man önskar. Tvättstugan är placerad bredvid entrén och man kan sätta in en dörr här för att få en groventré via den. Det stora sovrummet har walk in closet och egen utgång till uteplatsen.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

119,7 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

133,8 m²

Byggnadshöjd

3,013 m

Taklutning

35°

Nockhöjd

5,225 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.