Ängen 133B

Vinkelhus med smart planlösning

Denna modell bygger på samma koncept som Ängen 133A men här har du entrén från andra sidan. Välj att utgå från det som passar bäst i förhållande till tomt och väderstreck.

Från en centralt placerad entré når du husets alla funktioner. Ett u-format kök i öppen planlösning tillsammans med ett vardagsrum som präglas av ryggåstaket och stora härliga fönster samt utgång till uteplatsen. De båda mindre sovrummen ligger i praktisk anslutning till köket.

I andra änden av huset ligger det stora sovrummet som har egen ”walk in closet” och utgång till uteplatsen. Badrummet som är placerat centralt i huset har en klädkammare som man lätt kan bygga om till bastu om
man så önskar. Utrymme för klädvård har också en given plats i hemmet. Mellan utgången från vardagsrummet och föräldrasovrummet finns en stor yta som är idealisk för en härligt skyddad uteplats.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

119,7 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

133,8 m²

Byggnadshöjd

3,013 m

Taklutning

35°

Nockhöjd

5,225 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.