Stil 111

Modernt fritidshus med dubbla pulpettak

Stil 111 är huset för dem som älskar nytt och modernt. Med sina dubbla pulpettak, modern fönstersättning och kombinerat stående och liggande träpanel sticker det här huset verkligen ut i mängden.

På knappt 100 m² har vi planerat in tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum med öppen planlösning och högt snedtak i vardagsrummet plus en tvättstuga med groventré.

I vinkelköket skapas bra arbetsytor och det finns plats för separat kyl och frys om man vill ha det. Det största och det minsta sovrummet har vi placerat vägg i vägg, vilket är perfekt om man har mindre barn. Det tredje sovrummet är placerat i andra änden av huset vilket kan vara lämpligt till tonåringen eller kanske som hemmakontor.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

99,5 m²

Antal rum

4 rum och kök

Visa mer

Byggyta

110,8 m²

Byggnadshöjd

3,155 m

Taklutning

14°

Nockhöjd

4,412 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.