vinkelhus

Vinkelhus

Att bygga vinkelhus är perfekt om man vill ha en skyddad uteplats. Genom att bygga en terrass i husets vinkel så får man en insynsskyddad och vindskyddad uteplats att nyttja under årets varmare tider. Planlösningen på vinkelhus är lätt att anpassa så att den passar er och era behov. Se våra vinkelhus planlösningar och inspireras till ert drömhus.

Vinkelhus inspiration

vitt vinkelhus

STIL 93

ladhus bygg online

ÄNGEN 123

fritidshus bygg online VästkustStugan

ÄNGEN 133A

fritidshus vinkelhus pergola

ÄNGEN 133B

bygga hus online enplanshus VästkustVillan

TRUBADUREN 131

Bygga hus online Trubaduren 149 VästkustVillan

TRUBADUREN 124

planritning vinkelhus

Vinkelhus planritning

Intill ett vinkelhus hittar du alltid en yta i lä från väder
och vind samt möjligheterna att kombinera flera skyddade uteplatser.

Vinkelhus kan vara både moderna och traditionella i sin stil och design och de kan anpassas efter olika preferenser och behov hos husköparna. Fördelarna kan vara en mer intressant arkitektonisk utformning och möjligheten att skapa olika zoner eller användningsområden inom samma bostad. Även ljusinsläpp och förbättrad användning av naturligt ljus är en fördel när du ska inreda ditt fritidshus eller din villa.

Bygga vinkelhus. Pris?

Att bygga ett vinkelhus hos VästkustStugan / VästkustVillan ligger i samma prisklass som våra andra hus. På flera av våra mer traditionella modeller går det många gånger enkelt att lägga till en vinkel. Tala med din säljare om du vill anpassa en viss modell efter era behov och önskemål.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

vinkelhus