ladhus

Ladhus

Bygga ladhus är väldigt populärt just nu. Exteriört påminner våra ladhus om klassiska svenska lador från förr. Det som utmärker är framförallt de korta takutsprången och den höga takvinkeln. Det är även populärt med spröjs i både fönster och dörrar. Här kan ni få inspiration till fritidshus ladhus. Hittar ni ingen modell som passar er kan vi självklart anpassa ett ladhus så att det blir precis som ni vill.

Ladhus inspiration

ladhus fritidshus bygg online

ÄNGEN 89

Vinkelhus fritidshus med spröjs

ÄNGEN 123

Fritidshus vinkelhus VästkustStugan

ÄNGEN 133A

fritidshus vinkelhus pergola

ÄNGEN 133B

ladhus fritidshus

STIL 106

ladhus enplan Trubaduren 124 Västkuststugan

TRUBADUREN 124

ladhus pris

Ladhus pris

Vad kostar ett ladhus? Ladhus är varken dyrare eller billigare än något annat hus. Det är framför allt den utvändiga konstruktionen som gör huset till ett ladhus. Våra ladhus ligger i samma prisklass som våra övriga hus. För att kunna svara exakt vad just det ladhus som ni vill bygga kostar behövs lite kunskap om vilka förutsättningar som finns. Ta kontakt med någon av våra lokala säljare för att få en bättre uppfattning om priset på ett ladhus.

Ladhus tillverkare

I vår husserie Ängen hittar ni ladhus i olika storlekar med smarta planritningar och klimatsmart konstruktion. Naturligtvis kan vi modifiera någon av våra andra husmodeller till ett ladhus om ni hellre vill det. Möjligheterna är oändliga och vi hjälper er så ni kan bygga ert ladhus som ni vill ha det.

Med sin tidlösa och avskalade exteriör går det lika bra att bygga ladhus på en villatomt i samhället som på en naturtomt på landet. Oavsett om man väljer att bygga ladhus med nedtonad färgskala eller om man väljer att måla det, kanske i klassiskt falurött, så kommer det att smälta in både i samhället och i den svenska naturen.

Ladhus med två plan

Ladhus med två plan ger ett häftigt intryck och drar tankarna till vida landskap med stora ladugårdar och lador.

Ladhus byggsats

Köp byggsats ladhus och lös entreprenaden själv. Vi säljer självklart byggsats ladhus lika gärna som ett nyckelfärdigt ladhus med totalentreprenad.

ladhus pris