vinkelhus

Trubaduren 149

Stort enplanshus i vinkel

Trubaduren 149 är ett luftigt vinkelhus med många möjligheter. Alla rum är väl tilltagna och det är aldrig långt från ett rum till ett annat.

Vardagsrum och matplats med höga fönster och ryggåstak ger ett ljust och rymligt intryck. Här har vi ritat in ett stort helglasat skjutparti som tar er ut till den vindskyddade uteplatsen. Köket är centralt placerat i vinkel med tillhörande köksö som gör det extra arbetsvänligt och yteffektivt.

Föräldrasovrummet har eget badrum och walk-in closet. De mindre sovrummen ligger separat med närhet till både wc och allrum.

Huset erbjuder dessutom bra förvaringsmöjligheter. I entrén möts du av en stor skjutdörrsgarderob. I hallen intill finns en separat klädkammare och även klädvård/tvättstuga och teknikrum har bra avhängningsmöjligheter.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

149,3 m²

Antal rum

5 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

171,1 m²

Byggnadshöjd

3,347 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

5,132 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Bygg online

Experimentera med de vanligaste valen beträffande husets färg, stil och materialval.

Planritning

Fasadritning

View Husmodell

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.