Tomt till salu i Bovallstrand

Välkommen till Bovallstrand – en pärla vid havet som bjuder på en unik livsstil och en oslagbar kombination av natur och kultur. Denna charmiga kustby lockar med sin pittoreska skönhet och sin avslappnade atmosfär. Med det tillgivna samhället, det glittrande havet och de dramatiska klipporna blir Bovallstrand mer än bara en plats – det blir ett sätt att leva.

Här kan du njuta av härliga promenader längs strandkanten, andas in den friska havsluften och låta ditt sinne vila. De små fiskarstugorna och de färggranna båtarna i hamnen skapar en idyllisk vy som känns som tagen från ett vykort. Med närheten till naturen och det rofyllda havet erbjuder Bovallstrand en perfekt tillflyktsort från stadens stress.

Ortens gemenskap är något alldeles särskilt. Lokala butiker, mysiga kaféer och traditionella fiskrestauranger skapar en genuin atmosfär där människor möts och delar glädjen av det enkla livet. Kanske vill du prova på fiskelyckan eller utforska de omgivande skogarna och vandringslederna – Bovallstrand har något för alla.

På denna underbara plats har du chansen att förverkliga din dröm om det perfekta boendet vid kusten. Låt oss skapa en oas där du kan njuta av lugnet och skönheten som omger dig.

Adressen är Södra Korpåsberget 33, 456 47 Bovallstrand

Välkommen till Bovallstrand, där havets sång och kustlivets enkelhet skapar en atmosfär som känns som hemma från första stund.

FAKTA

LänVästra Götaland (Bohuslän)
KommunSotenäs
OrtBovallstrand
Fastighetsbeteckning:Finntorp 1:215
Tomtyta401 m²
Pris2 670 000 kr inkl. VA anslutning

Tomtadress

Södra Korpåsberget 33
456 47 Bovallstrand


Kontakt

Ring eller maila för mer information.

husleverantör Göteborg

Michael Eliasson

hussäljare göteborg västkuststugan

Andréas Karlsson