Tomt till salu i natursköna Sätila

Välkommen till Almered Bua 12 – en plats där dina drömmar om ett idylliskt boende kan förverkligas. Denna tomt, belägen strax utanför Sätila, erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt eget paradis nära naturen.

Områdets charm:
Tomten omfamnas av naturens lugn och skönhet. Här finner du en fridfull atmosfär, omgiven av grönskande träd och vacker natur. Sätila är känt för sina pittoreska omgivningar och charmiga småsamhälle, och din nya tomt ger dig möjligheten att vara en del av detta.

Platsens fördelar:
Endast en kort bilresa från Sätila centrum. Nära till sjöar, badstränder, skog och vandringsleder för den äventyrslystna. En plats där du kan njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämt avstånd till service och bekvämligheter.

Bygg huset som du drömt om:
Här har du möjligheten att förverkliga dina egna boendedrömmar. Tomten är generös till ytan och ger utrymme för att skapa ett hem som passar just dig och din livsstil.

Investeringens värde:
Sätila är en växande och attraktiv plats för boende, vilket gör denna tomt till en klok investering för framtiden. Här kan du skapa ett hem att trivas i samtidigt som du har potential för ökat fastighetsvärde över tid.

Missa inte chansen att förvärva denna unika tomt och skapa ditt egna boende i en av Sätilas vackraste områden. Kontakta oss redan idag för mer information.

FAKTA

LänVästra Götaland
KommunMarks
OrtSätila
AdressAlmered Bua 12
Fastighetsbeteckning:Mark Sätila Bua 1:21
Tomtyta2011 m²
Pris950 000 kr (Vatten & avlopp tillkommer med egen anläggning. Elanslutning tillkommer.

Almered Bua 12, 511 69 Sätila

Tomtadress

Almered Bua 12
511 69 Sätila

Almered Bua 12, 511 69 Sätila


Kontakt

Ring eller maila för mer information.

husleverantör Göteborg

Michael Eliasson

hussäljare göteborg västkuststugan

Andréas Karlsson