Tomter till salu i småstadsidyllen strax utanför Höör.

Välkommen till Höör, en charmig kommun belägen mitt i Skåne och omgiven av en förtrollande natur. Här får invånarna ta del av den småstadsidyll som präglar livet, samtidigt som de har nära till pulsen av storstadslivet. Med endast en halvtimmes tågresa till Lund och Malmö blir möjligheterna till storstadsäventyr aldrig långt borta. Kommunen rymmer över 16 000 invånare, varav 9000 bor i tätorten. En växande grupp som väljer att kalla Höör sitt hem är småbarnsfamiljer som uppskattar den trivsamma atmosfären.

Höör har gjort sig känt för sin natursköna omgivning, vilket inkluderar flera underbara badsjöar, natursköna promenadslingor och rekreationsmöjligheter. För den som söker en aktiv fritid finns det gott om möjligheter, från skatepark och bowlingbanor till simhall och ishall. Bosjökloster golfbana bjuder in till en förtrollande golfrunda mellan östra och västra Ringsjön, medan Skånes djurpark lockar med roliga aktiviteter och äventyr för hela familjen.

Området Fogdaröd Ängar utgör en idyllisk utkant av Höörs centrala delar och erbjuder inte bara en fin naturupplevelse utan också en redan väletablerad infrastruktur. Här finner man trygga gång- och cykelvägar som leder till skolor och tågstation. Höör stoltserar med både kommunala och fristående förskolor och skolor för att tillgodose invånarnas behov.

Serviceutbudet i centrala Höör är omfattande och lättillgängligt, med optiker, apotek och vårdcentral. Här finns även bank, hälsokostaffär, sportaffär och klädesbutiker för att möta olika behov. Större varuhus som Jysk, Dollarstore och CityGross bidrar till det breda utbudet. När det är dags för god mat och dryck finns det gott om alternativ på ortens caféer och restauranger. Höör är helt enkelt en plats där man kan njuta av både det natursköna och det bekväma i vardagen.

För mer information kontakta:

VästkustStugans representant:
Stefan Kristoffersson0725-61 10 55

eller

Skandiamäklarna i Höör
Ann-Sofie Bredahl, 0720-77 77 54

FAKTA

LänSkåne
KommunHöör
Ort/OmrådeHöör/Fogdaröd
Antal bostäder28 tomter/villor
BostadsformÄganderätt
ProjektägareVästkustStugan, Borohus, Mjöbäcksvillan

243 33 Fogdaröd, Sverige

Tomtadress

Fogdaröds Ängar, Höör

243 33 Fogdaröd, Sverige


Kontakt

Ring eller maila för mer information.

husförsäljare malmö skåne

Stefan Kristoffersson