Tomt till salu i Kämpersvik

Välkommen till en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett perfekt boende på Västkusten! Här erbjuder Västkuststugan AB en oemotståndlig tomt på Agdas väg 4 i charmiga Kämpersvik. Denna tomten är inte bara en plats att bygga ett hus – det är början på en livsstil full av natur, hav och lugn.

Vi har redan gjutit grunden och valt husmodell (Tradition 78 anpassad) som kommer passa perfekt på tomten. Fortfarande finns det stora möjligheter till egna materialval när det gäller kök, badrum och invändiga ytskikt med mera. Tala med din säljare.

Tomtens höjdpunkter:

Tomten är strategiskt placerad i det eftertraktade området Kämpersvik, känt för sina natursköna vyer och närhet till både hav och grönska. Här kan du njuta av frisk luft och vacker utsikt varje dag.

Med generösa dimensioner ger tomten dig möjlighet att skapa en trädgårdsoas och skapa en vacker uteplats. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan åstadkomma på denna rymliga tomt.

Den omisskännliga doften av havet och ljudet av vågorna som skvalpar blir en del av din vardag. På bara några minuters promenad når du stranden, perfekt för avkopplande promenader, bad eller picknickar med familj och vänner.

Kämpersvik erbjuder mer än bara natur. Njut av närheten till lokala restauranger, kaféer och kulturella sevärdheter. Här finns allt du behöver för att uppleva en rik och varierad fritid.

Varför välja oss?

Västkuststugan AB har en lång historia av att erbjuda högkvalitativa tomter och boendelösningar som kombinerar modern design med den klassiska charm som Västkusten är känd för. Vi hjälper dig inte bara att förvärva en tomt, utan också att påbörja en resa mot ett liv fyllt av skönhet och komfort.

Slå till nu och skapa ditt boende på denna enastående tomt i Kämpersvik. Kontakta oss på Västkuststugan AB för mer information och för att boka en visning. Möjligheten att äga denna pärla vid Västkusten väntar på dig!

FAKTA

LänVästra Götaland (Bohuslän)
KommunTanums
OrtKämpersvik
AdressAgdas väg 4, Grebbestad
Fastighetsbeteckning:Kämperöd 1:204
Tomtyta709 m²
Pris:2 850 000 kr inkl. markarbete och betongplatta. Kontakta oss för att få ett uppskattat totalpris med hus.
HusmodellTradition 78 anpassad
ÖvrigtKommunalt vatten och avlopp. Elanslutning är framdraget till tomtgräns.

Tomtadress

Agdas väg 4
457 95 Grebbestad


Kontakt

Ring eller maila för mer information.

husleverantör Göteborg

Michael Eliasson

hussäljare göteborg västkuststugan

Andréas Karlsson