suterränghus med stor balkong

Kullen 152

Suterränghus med gaveln mot gatan

Kullen 152 är ett sluttningshus med kortsidan vänd mot gatan och en känsla av ett plan vid entrén och två plan åt trädgårdshållet.

På entréplan finns ett öppet kapprum, trappa, ett sovrum och bad med dusch. Dessutom ligger det öppna köket och vardagsrummet här med utsikt över trädgården nedanför och dörr ut till balkongen.

På det nedre planet finns ett stort och två mindre sovrum, allrum med utgång till trädgården, wc samt tvättstuga/klädvård.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

119,6 m²

Antal rum

6 rum och kök

Hustyp

Suterränghus
Visa mer

Byggyta

101,1 m²

Öppenarea

12,3 m²

Byggnadshöjd

3,405 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

5,416 m

BOAREA ENTRÉPLAN

77,4 m²

BOAREA SLUTTNINGSPLAN

42,2 m²

Biarea

33,1 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

MODERNA HUSMODELLER MED TILLVAL

HUSKATALOG

Beställ hem vår huskatalog eller bläddra i katalogen online. Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi katalogen gratis hem till dig. Välj om du vill ha fritidshus-eller villakatalog.