kaptensvilla VästkustVillan

Garpen 172

Stort 2-planshus med 4 sovrum

Detta är den största modellen i våra husmodeller som vi kallar Kaptensvillor. Se även Garpen 135 och Garpen 144. Modellen passar dig som vill ha stora rumsytor.

I entrén möts du av genomgående ljus från vinkeln i vardagsrummet, köket angränsar praktiskt till samvaroytorna och om du vill möblerar du för ett separat tv-/mediarum i anslutning till dessa. Klädvård med klädkammare och groventré samt wc kompletterar bottenvåningen.

Från den centralt placerade trappan når du övervåningen som utöver ett generöst allrum innehåller tre stora sovrum, badrum och en praktisk klädkammare.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

174,4 m²

Antal rum

6 rum och kök

Hustyp

2-planshus
Visa mer

Byggyta

112,2 m²

Öppenarea

7,0 m²

Byggnadshöjd

5,505 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

7,673 m

BOAREA ENTRÉPLAN

90,2 m²

BOAREA ÖVERPLAN

84,2 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.