Kullen 153

Suterränghus med stor balkong

Kullen 153 är ett sluttningshus med känslan av ett enda plan åt entrésidan och två plan åt trädgårdssidan på samma sätt som Kullen 152.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med endast en bardisk som avskiljare. Medan köket har utsikt mot entrén har man utsikt över trädgården från hög höjd i vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den stora balkongen.

På entréplan finns även wc med dusch, klädkammare och ett sovrum. På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till trädgården, tre sovrum, badrum samt ett rum för klädvård/tvättstuga.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

141,5 m²

Antal rum

6 rum och kök

Hustyp

Suterränghus
Visa mer

Byggyta

101,3 m²

Öppenarea

12,1 m²

Byggnadshöjd

3,218 m

Taklutning

14°

Nockhöjd

5,082 m

BOAREA ENTRÉPLAN

77,7 m²

BOAREA SLUTTNINGSPLAN

64,1 m²

Biarea

11,5 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.