Garpen 165

2-planhus med amerikansk veranda

Med verandatak som löper runt hörnet får man en lite ”amerikansk” känsla. Detta tillsammans med fönstersättningen skapar förutsättningar för att enkelt kunna skapa ett hus i New England-stil.

Planlösningen påminner en del om Garpen 163 men med lite annan disponering av utrymmen. I entrén möts du av ett genomgående ljus från vardagsrummet. Kök och vardagsrum hänger samman i härliga samvaroytor med ett stort separat tv-rum som utgör förlängningen av vardagsrummet. Wc med dusch samt klädvård med separat ingång kompletterar bottenvåningen.

Trappan upp är centralt placerad och skapar en härlig atmosfär i kommunikationen mellan botten- och överplan. På övervåningen hittar du tre stora sovrum samt ett lite mindre. Utrymmet i mitten utgör allrummet med bland annat utgång till balkongen. Badrum och en klädkammare är också viktiga detaljer för helheten.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

168,4 m²

Antal rum

7 rum och kök

Hustyp

2-planshus
Visa mer

Byggyta

127,9 m²

Öppenarea

30,0 m²

Byggnadshöjd

6,047 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

8,214 m

BOAREA ENTRÉPLAN

84,2 m²

BOAREA ÖVERPLAN

84,2 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.