Brf Norra Färjestad, Karlstad

Brf Norra Färjestad – Bo i lugnet

Är du trött på innerstadens stress? Vill du komma ut till lugnet, men ändå ha nära till allt? Välkommen till Norra Färjestad i Karlstad. Här vill man bo och leva!

Vid den gamla handelsträdgården i Färjestad uppför Västkuststugan AB tillsammans med Nybyggarna i Karlstad AB BRF Norra Färjestad. Projektet omfattar åtta hus med sammanlagt 62 unika och attraktiva bostäder.

Här har du nära till förskolor, skolor, fritidsaktiviteter och all annan kommunal service.

100 meter västerut rinner Klarälven. Den rogivande Klarälven bidrar idag starkt till områdets karaktär som en del av det öppna landskap och det rika friluftsliv som du får tillgång till alldeles inpå knuten. Här lever man nära naturen och upplever friheten.

Fyra kilometer söderut har du centrala Karlstad. Du tar dig in till stan på det sätt som passar dig bäst. Du har tillgång till goda bussförbindelser, men det fungerar lika bra att ta bilen eller att cykla på den fina cykelväg som börjar vid din dörr och följer Klarälven ända in till centrum.

Våra bostäder finns i flera olika storlekar och varianter. Allt för att passa både dig som är ensamstående, lever med sambo eller har familj med barn.

Samtliga 62 bostäder är noga genomtänkta för att optimera din livsstil. Balkonger i västläge som erbjuder sol, välplanerade kök i en öppen anslutning till allrummet, egen carport eller parkering och barnens egna lekplats är några av godbitarna vi erbjuder.

Vilken bostad passar dig bäst?

Inflyttningen sker successivt med början i november 2017.

Arkitekt: Per Rathsman på Rathsman Arkitektkontor AB.

Försäljning sker genom:

Per Nilsson, Nybyggarna
Tel. 0763-20 04 35
E-post: per.nybyggarna@gmail.com

Linnea Grahn
Fastighetsbyrån – Karlstad
Östra Torggatan 14, 652 24 Karlstad
Tel :054-14 48 44,
Tel mobil: 0722-10 48 45
linnea.grahn@fastighetsbyran.se
www.fastighetsbyran.se/karlstad

Framsida på broschyren

pdf  Ladda hem pdf