Brf Södra Jägartorpet

VästkustStugan bygger bostadsrätter i Karlstad

Är du trött på innerstadens stress? Vill du komma ut till lugnet, men ändå ha nära till allt? Välkommen till Brf Södra Jägartorpet i Karlstad, här bor du mitt i prick!

Den rogivande Klarälven bidrar idag starkt till områdets karaktär som en del av det öppna landskap och det rika friluftsliv som du får tillgång till alldeles bredvid. Här lever man nära naturen och kan uppleva friheten.

Arkitekt: Per Rathsman på Rathsman Arkitektkontor AB

Bostadsutveckling Färjestad

Västkuststugan och Nybyggarna har byggt tre tvåvåningshus med sex lägenheter i varje. Alla med egen ingång och parkeringsplats.

Storlekarna varierar mellan 61m2 och 75 m2. Lägenheterna på bottenvåning har terrass och de på övervåningen har stor balkong.

Ett stenkast från Klarälven

Granne med Tyrstugan, skidspår 50 m från fastighetsgränsen och 125 m till Klarälven. Fyra kilometer söderut har du centrala Karlstad. Du tar dig in till stan på det sätt som passar dig bäst. Du har tillgång till goda bussförbindelser, men det fungerar lika bra att ta bilen eller att cykla på den fina cykelväg som börjar runt knuten och följer Klarälven ända in till centrum.

Projektutveckling

Har du mark du vill sälja eller är intresserad av en samarbetspartner till ditt nästa projekt?

Kontakta vår projektutvecklare Jonas Serrestam för mer information eller för att boka ett förutsättningslöst möte.

nacka port västkuststugan