Dubbelgarage G48

Stort garage med plats för 2 bilar

Dubbelgarage är perfekt när man behöver plats för 2 bilar. G48 har en invändig yta på 43,2 m² vilket ger plats för både bilar, verktyg, trädgårdsredskap och annat. Praktisk ingång via vanlig dörr utöver de två fjärrstyrda garageportarna ingår som standard.

Vill man isolera garaget finns det självklart möjlighet som tillval. Vi bygger garaget som du vill och det mesta går att anpassa efter era behov. Ta kontakt med närmsta säljrepresentant om ni vill veta mer.

Vad ingår när man bygger garage

Våra standardgarage uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Det finns många möjligheter till att sätta egen prägel på garaget eller carporten. Utöver det självklara att kunna välja mellan isolerat och oisolerat garage är det mesta möjligt.

Du kanske vill ha ett garage med övervåning? Kontakta oss så hjälper vi er vidare. Vi har stora möjligheter till flexibilitet och det gör att vi kan tillmötesgå de flesta önskemål som finns. Utöver det självklara att kunna välja mellan isolerat och oisolerat garage är det mesta möjligt.

Ni kan bläddra i vår garagebroschyr online eller ladda ner den som PDF.

Leveransbeskrivning

Översikt

Visa mer

Byggyta

48,3 m²

Biarea (invändig yta)

43,2 m

Byggnadshöjd

3,108 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

4,462 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

kombinerat garage carport

Se alla våra garage/carportar

Få inspiration till ert garage eller carport.