Carport med förråd C32

Praktisk carport med förråd på 8,1 m²

Carport med ett praktiskt förråd är den perfekta kompelementsbyggnaden om man vill hålla nere kostnaderna men ändå förvara bilen skyddad från väder och vind. Förrådet är tillräckligt stort för både cyklar, trädgårdsredskap och annat man vill förvara inomhus. Välj mellan oisolerat och isolerat utförande på förrådet.

Vill du ändra på storleken eller takvinkeln så är det inga problem. Kontakta säljaren i ditt område för att anpassa din carport så det passar just dig och din familjs behov.

Vad ingår när man bygger garage

Våra standardgarage uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Det finns många möjligheter till att sätta egen prägel på garaget eller carporten. Utöver det självklara att kunna välja mellan isolerat och oisolerat garage är det mesta möjligt.

Du kanske vill ha ett garage med övervåning? Kontakta oss så hjälper vi er vidare. Vi har stora möjligheter till flexibilitet och det gör att vi kan tillmötesgå de flesta önskemål som finns. Utöver det självklara att kunna välja mellan isolerat och oisolerat garage är det mesta möjligt.

Ni kan bläddra i vår garagebroschyr online eller ladda ner den som PDF.

Leveransbeskrivning

Översikt

Visa mer

Byggyta

32,2 m²

Biarea (invändig yta)

8,1 m

Öppenarea

20,5 m²

Byggnadshöjd

3,103

Taklutning

23°

Nockhöjd

3,947 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

kombinerat garage carport

Se alla våra garage/carportar

Få inspiration till ert garage eller carport.