garage koplementsbyggnad

Garage G30

Praktiskt garage på 30m²

Bygga garage som matchar ditt hus. Garaget har en yta på 30 m² vilket ger gott om utrymme för både bilen , cyklarna och diverse verktyg. Självklart ingår garageöppningsfunktion som standard. Garaget har också en vanlig dörr, bekvämt om det inte är bilen man ska ta ut.

Vill du ändra på storleken eller takvinkeln så är det inga problem. Kontakta en säljrepresentant i ditt område för att anpassa ditt garage så det passar just dig och din familjs behov.

Vad ingår när man bygger garage

Våra standardgarage uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Det finns många möjligheter till att sätta egen prägel på garaget eller carporten. Utöver det självklara att kunna välja mellan isolerat och oisolerat garage är det mesta möjligt.

Du kanske vill ha ett garage med övervåning? Kontakta oss så hjälper vi er vidare. Vi har stora möjligheter till flexibilitet och det gör att vi kan tillmötesgå de flesta önskemål som finns. Utöver det självklara att kunna välja mellan isolerat och oisolerat garage är det mesta möjligt.

Ni kan bläddra i vår garagebroschyr online eller ladda ner den som PDF.

Leveransbeskrivning

Översikt

Visa mer

Byggyta

30,1 m²

Biarea (invändig yta)

25,9 m

Byggnadshöjd

3,108 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

3,952 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

kombinerat garage carport

Se alla våra garage/carportar

Få inspiration till ert garage eller carport.