enplansvilla västkustvillan

Trubaduren 99

Fyra rum och kök i klassisk stil.

Trubaduren 99 har från utsidan ett klassiskt och närmast tidlöst utseende men innehåller en hel del spännande överraskningar inuti.

De blott 99 m² ger rum åt två större och ett mindre sovrum, wc, badrum, klädvård samt ett kombinerat kök och vardagsrum.

Mycket innehåll på liten yta passar till exempel dig som inte vill ha onödiga kvadratmetrar att städa och hålla efter. Köket och vardagsrummet har ryggåstak och stora, höga spetsfönster. Ovanför de dubbla terrassdörrarna i vardagsrummet finns också två takfönster som bidrar till ett spännande ljusinsläpp.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

99,4 m²

Antal rum

4 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

114,7 m²

Byggnadshöjd

3,350 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

5,361 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.