Trubaduren 98A

Fyra rum och kök med mycket ljus

Trubaduren 98A är en villa som är av modellen mindre men ändå har plats för tre sovrum samt stora öppna gemensamma ytor att umgås på. Matplatsen i vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från både fönsterpartier och takfönster vilket tillsammans med snedtaket ger en praktfull rymd.

Köket är väl tilltaget och här finns även plats för en köksö för er som drömmer om mer förvaring, en plats för barnen att göra läxor på eller för gästerna att mingla vid.

Det stora sovrummet har egen utgång till trädgården och ett avskilt badrum som även kan göras om till klädkammare om så önskas. Entrén på gaveln gör huset lätt att placera på de flesta tomter, även de som är långsmala.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

98,2 m²

Antal rum

4 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

113,9 m²

Byggnadshöjd

3,219 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

4,897 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.