enplanshus med pulpettak

Trubaduren 142

Funkisvilla med fyra rum och kök

Trubaduren 142 är en spännande nyfunkisvilla. I entrén möts du av en rumshöjd på över fyra meter, här har vi lyxat till det med fyra höga fönster som ger ett fantastiskt ljus.

Vardagsrum och kök har en gemensam öppen yta och ett volymskapande snedtak som breder ut sig över hela rummet. Här har du ljusinsläpp från fyra håll med takfönstren inräknade. Från köksön har du full uppsikt över övriga rummet och även ut i trädgården när du lagar mat. Köket har egen utgång så att du lätt kan plocka in färska kryddor och grönsaker från din köksträdgård.

Det stora sovrummet är generöst utrustat med eget wc och varsin walk-in closet till föräldrarna. Även de mindre sovrummen har egna klädkammare.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

142,2 m²

Antal rum

4 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

161,1 m²

Byggnadshöjd

3,244 m

Taklutning

24° och 20°

Nockhöjd

5,917 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Bygg online

Experimentera med de vanligaste valen beträffande husets färg, stil och materialval.

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.