h-hus enplansvilla

Trubaduren 140

H-hus med sex rum och kök

Trubaduren 140 är ett modernt hus som utstrålar kreativitet och nytänk. Husets mitt har en öppen planlösning med entré, kök och vardagsrum som en gemensam kärna. Ett stort skjutparti i vardagsrummet ger fint ljus åt rummet.

Modellen har två naturliga delar: en för vuxna och en där barnen kan husera lite för sig själva. Vuxendelen består av ett stort sovrum med två klädkammare, ett badrum samt ett arbetsrum som med fördel också kan fungera som barnkammare.

I den andra delen av huset finns två sovrum, ett badrum samt ett allrum med anslutning till klädvård, garage och förråd.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

139,8 m²

Antal rum

6 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

189,1 m²

Biarea

26,0 m²

Byggnadshöjd

3,569 m

Taklutning

27° och 39°

Nockhöjd

5,551 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Beställ huskatalog Västkuststugan och Västkustvillan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.