Trubaduren 124

Sex välplanerade rum och kök

Enplanshus med plats för den lite större familjen på en liten yta. Här har vi lyckats få in sex rum och kök på bara 124 m² utan att det känns trångt.

Vardagsrum och kök är kombinerat i en gemensam öppen yta. Ryggåstak och stora fönsterpartier ger tillsammans rummet mycket ljus och rymd.

I Trubaduren 124 har barnen en helt egen avdelning att rå om med eget allrum, badrum och klädkammare. I andra änden av huset har föräldrarna sitt stora sovrum med bra förvaringsmöjligheter och tillhörande wc.

I anslutning till köket har du den rymliga tvättstuga med egen ingång som med fördel används när du inte vill ha leriga stövlar i entrén.

Exteriören på Trubaduren 124 är harmonisk. Vi har valt liggande panel till huset, men det går lika bra att byta till stående.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

123,5 m²

Antal rum

6 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

140,3 m²

Byggnadshöjd

3,092 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

5,412 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.