Trubaduren 123P

Enplanshus med pulpettak och vidbyggt garage

Här har vi ett hus med mycket funktioner på en ganska begränsad yta. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med en gemensam matplats för alla tillfällen.

Entrén ligger ordentligt skyddad under ett tak som löper längs hela garaget. Från garaget finns en ingång via tvättstugan, vilket är perfekt när man kommer hem med matkassar till exempel.

I ena delen av huset finns två sovrum, wc och ett allrum. Det större sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och här finns även ett rymligt badrum och en stor klädkammare.

Trubaduren 123 passar extra bra på en långsmal tomt och utgången från vardagsrummet kan naturligtvis anpassas till den sida som passar bäst.

Gillar du planlösningen men vill ha en mer klassisk villa? Kika på Trubaduren 123.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

122,2 m²

Antal rum

4 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

173,6 m²

Öppenarea

8,5 m²

Biarrea

21,6 m²

Byggnadshöjd

3,350

Taklutning

27°

Nockhöjd

5,514

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Bygg online

Experimentera med de vanligaste valen beträffande husets färg, stil och materialval.

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.