Trubaduren 112

Yteffektivt hus med fem rum och kök

Trubaduren 112 är ett hus med välbalanserad exteriör. De golvhöga fönstren och fönsterdörrarna skapar ljusa ytor och gör att du kan ha uteplatser i flera väderstreck. Vardagsrum och kök har en gemensam yta som på ett naturligt sätt delas upp av kyl och frys som också bildar en användbar vägg att till exempel placera braskaminen mot. I anslutning till vardagsrummet finns ett separat allrum som är perfekt att utnyttja när man behöver dra sig undan från kökets stök och bök.

Trubaduren 112 har även tre fina sovrum där föräldrasovrummet är utrustat med en lyxig skjutdörrsgarderob som standard. Tack vare den rektangulära formen utan vinklar på huset och entrén på gaveln är Trubaduren 112 lätt att placera på smala tomter som är svåra att hitta passande hus till.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

111,8 m²

Antal rum

5 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

127,8 m²

Byggnadshöjd

3,350 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

5,590 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.