stort 1,5-planshus spetsfönster

Fladen 178

Stort 1,5-planshus med spetsfönster

Fladen 178 har en stor välkomnande entré som leder dig mot ljuset i vinkeln på andra sidan där väl tilltagna samvaroytor utgörs av kök och vardagsrum. Mycket yta har också används för att göra en stor tvättstuga med separat utgång till trädgården. Wc vid entrén och ett extra sovrum är också bra att ha på bottenplan.

Det första du möts av i allrummet på ovanvåningen är ljusinsläppet från det stora glaspartiet och rumsvolymen. Kontakten mellan allrummet uppe och vardagsrummet nere skapar en härlig atmosfär. Här finns även ett stort sovrum med två separata klädkammare på samma våning finner du även två mindre sovrum.

I takkupan på entrésidan finns ett stort badrum som ger stora möjligheter till att göra något alldeles extra för den som vill.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

173,1 m²

Antal rum

6 rum och kök

Hustyp

1,5-planshus
Visa mer

Byggyta

115,3 m²

Byggnadshöjd

3,705 m

Taklutning

45°

Nockhöjd

7,809 m

BOAREA ENTRÉPLAN

99,7 m²

BOAREA ÖVERPLAN

73,4 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.