1,5-planshus kort takutsprång

Fladen 165

1,5-planshus med kort takutsprång

I kök och vardagsrum slås man av det generösa ljusinsläppet från skjutpartifönstren i gaveln. Barsittning i köket till frukost ger också en lyxig och modern känsla.

Mittemot köket i andra änden av huset har vi placerat ett avskilt sovrum med klädkammare. Här finns också klädvården/tvättstugan med groventré. Wc med dusch ligger centralt placerad vid entrén.

En trappa upp finns ett stort sovrum med två takfönster och egen klädkammare och två mindre sovrum. Ett gemensamt badrum med takfönster för familjen samt en extra klädkammare till förvaring av prylar är ett extra plus. Väl tilltaget allrum med stort fönster och fransk balkong ger härlig utsikt från entrésidan.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

160,4 m²

Antal rum

6 rum och kök

Hustyp

1,5-planshus
Visa mer

Byggyta

105,2 m²

Byggnadshöjd

3,705 m

Taklutning

45°

Nockhöjd

7,954 m

BOAREA ENTRÉPLAN

90,7 m²

BOAREA ÖVERPLAN

69,7 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.