Fladen 148

1,5-planshus med fem takfönster

Fladen 148 utmärker sig av de stora öppna samvaroytorna. Entré/hall, kök och vardagsrum samsas på gemensam yta. Här kommer det in ljus från tre väderstreck vilket ger en skön känsla. Ett avskilt sovrum, välplanerad wc med dusch samt klädvård med separat utgång kompletterar bottenvåningen.

Den förstorade bjälklagsöppningen lyses upp av två takfönster och ger utöver plats för trappan en härlig kontakt mellan uppe och nere. Övervåningen tillåter familjens medlemmar ett privatliv utan insyn. Där finner du stort bad med takfönster och tre från allrummet separerade sovrum. Notera att allrummet också har två takfönster.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

145,8 m²

Antal rum

6 rum och kök

Hustyp

1,5-planshus
Visa mer

Byggyta

98,1 m²

Byggnadshöjd

3,705 m

Taklutning

45°

Nockhöjd

7,659 m

BOAREA ENTRÉPLAN

84,2 m²

BOAREA ÖVERPLAN

61,6 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Bygg Fladen 148 online

Forma ert drömhus här

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.