Idyllen 49

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
3 rum och kök
Byggnadsarea:
48,8 m2
Boarea bottenvåning:
41,8 m2
Lägg till i min lista
 

Idyllen 49

Idyllen 49 har allt som ett fritidshus behöver och kvadratmeterna är väl utnyttjade. Från entrén möts man av WC:et och de två sovrummen, hallen leder sedan in till de gemensamma ytorna med kök och storstuga.

Köket är praktiskt planerat i vinkel och fönstren på gaveln ger gott om ljusinsläpp och med en tillbyggd terras får man så gott som ett extra rum att nyttja under sommarmånaderna.

Gillar du planlösningen i Idyllen 49 men behöver fler sovrum? Titta på fritidshusmodellen Idyllen 63 så finner du vad du söker.

 

Översikt

Idyllen 49

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 3 rum och kök
Byggnadsarea: 48,8 m2
Boarea bottenvåning: 41,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.