Harmoni 95

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
94,8 m2
Boarea bottenvåning:
70,5 m2
Lägg till i min lista
 

Harmoni 95

Harmoni 95 är ett klassiskt och rymligt fritidshus i vinkel med entré, WC, klädkammare och det stora sovrummet i ena delen. Från entrén är det ingång till både kök och storstuga som är skilda åt. Burspråket skapar en ljus och härlig matplats för att äta och umgås i.

Den rymliga storstugan har också den gott om ljusinsläpp och härifrån tar man sig ut till den stora terrassen under tak.

 

Översikt

Harmoni 95

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 94,8 m2
Boarea bottenvåning: 70,5 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.