Harmoni 82

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
81,9 m2
Boarea bottenvåning:
71,6 m2
Lägg till i min lista
 

Harmoni 82

Harmoni 82 har aningen mer öppna ytor än storebror Harmoni 95 och terrasen har ersatts av en bredare storstuga. Med stora fönster i storstugan och matplats i burspråket får alla de gemensamma ytorna gott om ljus.

Intill köket och matplatsen finns de två mindre sovrummen och i den andra vinkeln av huset ligger det stora sovrummet med bra förvaringsmöjligheter och utgång till egen uteplats.

 

Översikt

Harmoni 82

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 81,9 m2
Boarea bottenvåning: 71,6 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.