Harmoni 106

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
105,4 m2
Boarea bottenvåning:
93,6 m2
Lägg till i min lista
 

Harmoni 106

Harmoni 106 är en av våra nyare modeller och ett stort och praktiskt fritidshus med tre stora sovrum, WC med klädvård samt en mindre WC vid entrén. Kök, matplats och storstuga förenas i en öppen planlösning med mycket ljusinsläpp.

Från både storstugan och det stora sovrummet är det utgång till uteplatsen i vinkel som är perfekt för att spendera sköna kvällar på utan att oroa sig för kalla vindar.

 

Översikt

Harmoni 106

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 105,4 m2
Boarea bottenvåning: 93,6 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.